Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Retour, Terugbetaling en Wisselkoers Beleid

We streven naar 100% klanttevredenheid, waardoor we je de kans geven om elk product te kunnen terugsturen in ruil voor winkelkrediet, terugbetaling om omruiling.

Als je niet tevreden bent met je bestelling, neem dan contact op met ons support team binnen drie (3) werkdagen na levering. Dan zullen we je een verzendcode toewijzen en je adviseren over eventueel marktverlies. Na je autorisatie zullen we je een retourlabel geven en als het product weer bij ons is aangekomen, zullen we je de winkelkrediet, terugbetaling of omruiling toewijzen zoals afgesproken.

Alle artikelen moeten in de oorspronkelijke verpakking en in oorspronkelijke staat zijn. Wij behouden het recht om teruggekeerde producten die niet aan deze condities voldoen, te weigeren. Betalingskosten op de oorspronkelijke bestelling zijn niet terugbetaalbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de kosten voor retourzending & verzekering, naast het mogelijke marktverlies. Je accepteert de verantwoordelijkheid voor beschadigingen op je retour gezonden items als je ervoor kiest om je pakket te verzenden met een alternatieve- en/of onverzekerde verzendwijze. Niet-goedgekeurde retourzendingen kunnen worden geweigerd en worden teruggestuurd naar de afzender. Terugbetaling naar een creditcard of via PayPal zullen 4% aanvullingskosten worden gerekend. Wij behouden het recht om een terugbetaling uit te geven als een geschikte uitwisseling niet beschikbaar is.