Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Deze klassieke Johnson Matthey Baren zijn 999 Fijn Zilver en wegen 10 Troy ounces. Elke baar heeft een uniek serienummer en deze oudere JM baren zijn veelgezocht. Deze baren zijn geproduceerd met hoge standaarden zoals je kan verwachten van een leider op de markt van edelmetalen. It is thought that only 250 of these bars were ever minted.

Deze zilver bullion baren zijn gemaakt door Johnson Matthey, een raffinadeur die opereert sinds 1817. Het bedrijf werd in 1817 opgericht door goudkeurmeester Percival Norton Johnson. Maar pas toen George Matthey erbij kwam in 1851 groeide het echt uit tot het bedrijf dat de wereld nu kent. Ooit hadden ze een grote rol in de wereldwijde bullion markten. Later zijn ze zich meer gaan specialiseren zodat ze zich meer konden richten op de verschillende aspecten van het raffineren en slaan van metalen. Staat wereldwijd bekend om de kwaliteit van hun producten en hun reputatie die al 200 jaar standhoudt. Johnson Matthey is favoriet bij bullion dealers en verzamelaars.

This is a vintage item and as such may be in used or tarnished condition.

Specificaties
5275
CA
Johnson Matthey
Licht Gebruik
999
10.0000

SKU

5275

Land

CA

Fabrikant

Johnson Matthey

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Metaal Gewicht (ozt)

10.0000
Beoordelingen