Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
HOVER FOR MORE INFO
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Dit zijn de munten met de beste waarde die sinds de jaren '70 zijn uitgebracht door Royal Canadian Mint en bevatten een brede variatie patriottische afbeeldingen. Deze munten zijn geproduceerd als verzamelmunten, maar staan nu vooral voor een geweldige bullion waarde.

Deze munten worden niet gekwalificeerd als puur, wat 24K of 995 puur of beter. These coins have varying purity of 917 or less, but all contain 1 oz of gold actual gold.

De munt die je ontvangt kan wel of niet in een capsule zitten, wel of niet een certificaat hebben, wel of niet worden geleverd in een oorspronkelijke productieverpakking en wel of niet gebruikerssporen bevatten. De munt die je ontvangt zal waarschijnlijk verschillen van de munt die in de afbeelding hierboven staat. Deze munten worden voor bullion waarde verkocht, niet als verzamelstukken.

The coin you receive will contain 1 oz of actual gold. Design may vary from the one listed in this image.

Specificaties
5893
CA
Licht Gebruik
9167
1.00

SKU

5893

Land

CA

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

9167

Metaal Gewicht (ozt)

1.00
Beoordelingen