Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
HOVER FOR MORE INFO
Op Voorraad
Beschrijving

You’ll enjoy the best price online when you order your assorted $5 1976 Montreal Olympic sterling silver coin from our store now! In the years preceding the 1976 Olympics, Prime Minister Pierre Elliott Trudeau’s government enlisted the aid of the Royal Canadian mint in funding the games and so it was that the 1976 Montreal Olympic coin series was born.

Deze munten zijn de eerste uitgave van de Royal Canadian mint van een munt met $5 nominale waarde. De zilveren munten in deze serie worden in waardes van $10 en $5 gemaakt, allebei met zeven series die zijn uitgegeven.

De Montreal Olympic serie van 1976 vertegenwoordigt vele primeurs voor de RCM, inclusief de reden achter de uitgave, specificaties van de fabricage en de nominale waarden van de munten.

De munten in deze serie representeren het uithoudingsvermogen van de Olympische spelers en alle vrede en kameraadschap waar ze voor staan. Welke betere manier bestaat er om vandaag nog een eerbetoon toe te voegen aan je portfolio met een uitgekozen $51976 Montreal Olympische sterling zilveren munt.

This item is taxable in Canada.

Specificaties
4901
CA
Royal Canadian Mint
Licht Gebruik
925
The words "Queen Elizabeth II Canada 1976"
Afbeeldingen van verschillende Olympische sporten van 1976.
37.9
2.5
CAD 5
0.7227
Ja

SKU

4901

Land

CA

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

925

Voorzijde

The words "Queen Elizabeth II Canada 1976"

Achterzijde

Afbeeldingen van verschillende Olympische sporten van 1976.

Diameter (mm)

37.9

Gemiddelde Dikte (mm)

2.5

Wettig Betaalmiddel

CAD 5

Metaal Gewicht (ozt)

0.7227

Taxable in Canada

Ja
Beoordelingen