Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
HOVER FOR MORE INFO
Op Voorraad
Beschrijving

When you buy your assorted $10 1976 Montreal Olympic sterling silver coin from our store online, you’ll be paying the lowest price anywhere! Each coin in this series is a little piece of history as the Royal Canadian mint, at the government’s behest, created them in order to help finance the Montreal Olympics of 1976.

Deze uitgave was de eerste uitgave van de Royal Canadian mint van een munt met een waarde van $10. Elke denominatie verschijnt in 7 series en gaat over onderwerpen die te maken hebben met de Olympische Spelen en de krachtige mentaliteit van de spelen.

Elke $10 munt weegt 48,6 gram en bestaat uit 92.5% Zilver.

Niet alleen zijn deze munten populair vanwege de vele primeurs die ze vertegenwoordigen voor de Royal Canadian Mint, ze zijn ook een grote hommage aan de mentaliteit van doorzettingsvermogen die de Olympische vlam gedurende zoveel decennia heeft behouden. Welke betere manier is er om je bezit te versterken dan door je $10 1976 Montreal Olympische sterling zilver vandaag te kopen.

This item is taxable in Canada.

Specificaties
4902
CA
Royal Canadian Mint
Licht Gebruik
925
The words "Queen Elizabeth II Canada 1976"
Afbeeldingen van verschillende Olympische sporten van 1976.
CAD 10
1.4453

SKU

4902

Land

CA

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

925

Voorzijde

The words "Queen Elizabeth II Canada 1976"

Achterzijde

Afbeeldingen van verschillende Olympische sporten van 1976.

Wettig Betaalmiddel

CAD 10

Metaal Gewicht (ozt)

1.4453
Beoordelingen