Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Afleidende kluizen zijn ideaal en een handige manier om je waardevolle spullen thuis, of ergens anders in op te bergen. Ver weg van nieuwsgierige blikken. Deze slimme afleiders herinneren ons eraan dat de veiligste plekken onherkenbaar zijn. In plaats van een dikke muur of een kluis in de vloer die makkelijk te vinden is, mengen deze afleidingskluizen zich tussen alle andere verpakkingen die je dagelijks gebruikt om je waardevolle spullen te verbergen terwijl je ze kan zien.

Je AFLEIDINGSKLUIS ziet eruit als een echt blik Campbell's Tomatensoep, aangezien het is nagemaakt van een echt blik. Al onze afleidingskluizen zijn ontworpen met een naadloze schroefbovenkant of -onderkant, waardoor de binnenkant van het blik goed afgesloten kan worden.

Dit zijn de beste verstopplekken die een overvaller nooit zal vinden! Wie zal eraan denken om doodnormale huishoudelijke verpakkingen te checken op waardevolle spullen? De aandacht voor detail en geweldige duplicatie van alledaagse materialen.. En de dieven zullen nooit weten wat ze hebben gemist!

Please note that the image shows an incorrect sized can. The actual tomato soup can will look like and be the same size as the Cream of Mushroom soup can.

Specificaties
3784
Verenigde Staten
Briljant niet-gecirculeerd

SKU

3784

Land

Verenigde Staten

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd
Beoordelingen