Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Elke 5 oz Zilveren Kogel is gemaakt van 999 puur zilver en is gebaseerd op de ammunitie voor de 12 Gauge Shotgun. De kogel is 56.0 mm lang en 20.3 mm breed aan de onderkant. Net als bij een echt geweerpatroon, heeft elk 5 oz Zilveren Kogel 12-Gauge patroon een geribbelde bovenkant, een spiraalontwerp bovenaan en een ring aan de onderkant. The "gauge" refers to how many of the shells fit in a pound of lead, so 12 gauge requires 12 shells to contain one pound of lead. In Noord Amerika worden shotguns vooral recreatief gebruikt om te jagen op kleine dieren zoals vogels. Maar ze worden ook wel eens ingezet als zelfverdediging en voor aanvallen van dichtbij door de politie en militairen.

Ondanks dat deze kogels puur decoratief zijn en niet bedoeld zijn om mee te schieten, zullen ze je kapitaal alsnog beschermen door bij te dragen aan een stabiele financiële toekomst.

Zilveren kogels zijn prachtig om cadeau te geven aan iedereen met een interesse voor wapenrechten en zilververzamelaars, daarnaast zijn ze ook geweldige gespreksstarters.

Door de aard van bullion producten, kunnen ze krassen of deuken bevatten. Kleine aantastingen van deze aard hebben geen invloed op de kwaliteit of de waarde van bullion producten.

Silver bullets are shipped individually bagged.

Specificaties
3076
US
Elemetal
Licht Gebruik
999
2014
56.0 mm L x 20.3 mm W
5

SKU

3076

Land

US

Fabrikant

Elemetal

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Eerste Uitgave

2014

Dimensies (mm)

56.0 mm L x 20.3 mm W

Metaal Gewicht (ozt)

5
Beoordelingen