Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Buffalo zilveren plakken zijn een van de meest populaire zilveren investeringen die vandaag de dag verkocht worden. Het ontwerp is gebaseerd op de Indian Head stuiver, ook wel de Buffalo stuiver genoemd, die tussen 1913 en 1938 geslagen is.

Deze 5 oz Buffalo zilveren plakken zijn geproduceerd door de Golden State Mint. Ze hebben geen officiële connectie met de Indian Head stuiver, noch met de Amerikaanse gouden Buffalo munt, maar zijn wel geïnspireerd door hun ontwerp.

On the obverse there is a portrait of a Native American man along with the word "LIBERTY" at the top right edge. Op de achterkant staat een afbeelding van een buffel. De graad van fijnheid en het gewicht staan onder de buffel en Golden State Mint staat erboven.

In multiples of 20 these rounds will be shipped in a clear plastic tube.

Specificaties
2765
US
Golden State Mint
Licht Gebruik
999
Buffalo - Gewicht - Zuiverheid - Metaal - Golden State Mint
Indian Head - Liberty
64.1
5.6
5.00

SKU

2765

Land

US

Fabrikant

Golden State Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

Buffalo - Gewicht - Zuiverheid - Metaal - Golden State Mint

Achterzijde

Indian Head - Liberty

Diameter (mm)

64.1

Gemiddelde Dikte (mm)

5.6

Metaal Gewicht (ozt)

5.00
Beoordelingen