Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Fractioneel bullion in de vorm van een makkelijk te bewaren baar!

De Snap Bullion zilveren baar is bedoeld om te kunnen verdelen in vier stukken van een halve ounce zonder verlies aan materiaal.

Elemental Mint biedt een oplossing voor alle investeerders die zilver willen hebben maar ook de optie willen houden om hun bezit in fractionele afmetingen te verdelen als dat in de toekomst mogelijk moet zijn. These bars can be easily broken into pieces, called "snaps". Deze baren hebben een inkeping waardoor ze elke keer op dezelfde manier afgebroken kunnen worden.

Deze baren zijn geproduceerd in een LBMA geaccrediteerde faciliteit. Houd je opties in de toekomst open met deze klaar-om-te-breken baar.

Specificaties
3725
US
Elemetal
Briljant niet-gecirculeerd
999
Each bar is engraved with "Snap Bullion One Half Ounce .999 Fine Silver"
Elemetal Logo
53
3
2.000

SKU

3725

Land

US

Fabrikant

Elemetal

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Zuiverheid

999

Voorzijde

Each bar is engraved with "Snap Bullion One Half Ounce .999 Fine Silver"

Achterzijde

Elemetal Logo

Diameter (mm)

53

Gemiddelde Dikte (mm)

3

Metaal Gewicht (ozt)

2.000
Beoordelingen