Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Elke 2 oz Zilveren Kogel is gemaakt van 999 puur zilver en is gebaseerd op het model van de ammunitie voor de .308 Winchester. De kogel is 72,7 mm lang en 11,94 mm breed bij de onderkant. Ze zijn gebaseerd op de ammunitie die voor het eerst werd uitgebracht in 1952, 2 jaar voordat een soortgelijk ontwerp werd gebruikt door de NATO. Het is het meest populaire short-action big-game jachtkaliber ter wereld.

Ondanks dat deze kogels puur decoratief zijn en niet bedoeld zijn om mee te schieten, zullen ze je kapitaal alsnog beschermen door bij te dragen aan een stabiele financiële toekomst.

Zilveren kogels zijn prachtig om cadeau te geven aan iedereen met een interesse voor wapenrechten en zilververzamelaars, daarnaast zijn ze ook geweldige gespreksstarters.

Door de aard van bullion producten, kunnen ze krassen of deuken bevatten. Kleine aantastingen van deze aard hebben geen invloed op de kwaliteit of de waarde van bullion producten.

Silver bullets are shipped individually bagged. Actual product may vary.

Specificaties
3060
US
Elemetal
Briljant niet-gecirculeerd
999
2014
11.94 x 72.7
2

SKU

3060

Land

US

Fabrikant

Elemetal

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Zuiverheid

999

Eerste Uitgave

2014

Dimensies (mm)

11.94 x 72.7

Metaal Gewicht (ozt)

2
Beoordelingen