Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

De munt met de Chinese panda is een van de weinige bullion munten die is uitgegeven door de overheid waarvan het ontwerp op de achterkant elk jaar verandert.

Op de voorkant staat de Gebedshal voor Goede Oogsten (De Tempel van de Hemel), de titel van de Volksrepubliek China in Chinese karakters en het jaar 2001.

Op het ontwerp op de achterkant van dit jaar staat een pandabeer die door een bamboebos loopt en de nominale waarde van de munt, met het gewicht en puurheid.

Deze munt is een circulatiemunt van de Volksrepubliek China. Deze prachtige uitgave is onderdeel van een traditie die zich al meer dan dertig jaar voortzet en is begonnen in 1983.

Specificaties
4792
CN
Licht Gebruik
999
De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing
Panda die door een bamboebos loopt
14.0
0.83
CNY 20
0.05

SKU

4792

Land

CN

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

De Gebedshal voor Goede Oogsten (Tempel van de Hemel), Beijing

Achterzijde

Panda die door een bamboebos loopt

Diameter (mm)

14.0

Gemiddelde Dikte (mm)

0.83

Wettig Betaalmiddel

CNY 20

Metaal Gewicht (ozt)

0.05
Beoordelingen