Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Zilveren bullion plakken zijn ideaal om te kopen als zilverinvestering. Ze zijn makkelijk om te kopen, te verkopen, op te stapelen, op te bergen en te tellen. We offer beautifully struck, 999 Fine Silver rounds. Er zit een stempel van het keurmerk op waar het exacte gewicht en de graad van fijnheid op staat. De Golden State Mint wordt herkend door zilveren bullion- en munthandelaren waardoor deze plakken niet alleen ideaal zijn voor mensen die voor het eerst zilver kopen, maar ook voor doorgewinterde investeerders.

Nooit meer tassen vol Junk Zilver! No longer do collectors and investors alike need to store those large & bulky bags of circulated coins to fulfill the need for an incremental store of value. Fractional Walking Liberty zilveren plakken hebben een ideale waarde voor verhandeling.

These rounds may be in tarnished or used condition. Reverse design may vary.

Specificaties
2645
US
Golden State Mint
Een beetje Aanslag
999
Walking Liberty - Liberty - In God We Trust
Golden State Mint - Een Halve Troy Oz .999 Puur Zilver
32.5
2.3
0.50

SKU

2645

Land

US

Fabrikant

Golden State Mint

Conditie

Een beetje Aanslag

Zuiverheid

999

Voorzijde

Walking Liberty - Liberty - In God We Trust

Achterzijde

Golden State Mint - Een Halve Troy Oz .999 Puur Zilver

Diameter (mm)

32.5

Gemiddelde Dikte (mm)

2.3

Metaal Gewicht (ozt)

0.50
Beoordelingen