Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
HOVER FOR MORE INFO
Op Voorraad
Beschrijving

Dit zijn de munten met de beste waarde die sinds de jaren '70 zijn uitgebracht door Royal Canadian Mint en bevatten een brede variatie patriottische afbeeldingen. Deze munten zijn geproduceerd als verzamelmunten, maar staan nu vooral voor een geweldige bullion waarde.

Deze munten worden niet gekwalificeerd als puur, wat 24K of 995 puur of beter. Deze munten hebben een variërende puurheid van 917 of minder, maar ze bevatten allemaal 1/2 oz goud.

De munt die je ontvangt kan wel of niet in een capsule zitten, wel of niet een certificaat hebben, wel of niet worden geleverd in een oorspronkelijke productieverpakking en wel of niet gebruikerssporen bevatten. De munt die je ontvangt zal waarschijnlijk verschillen van de munt die in de afbeelding hierboven staat. Deze munten worden voor bullion waarde verkocht, niet als verzamelstukken.

The coin you receive will contain 0.50 troy oz of actual gold. Design may differ from the one listed.

Specificaties
4341
CA
Royal Canadian Mint
Licht Gebruik
9167
0.50

SKU

4341

Land

CA

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

9167

Metaal Gewicht (ozt)

0.50
Beoordelingen