Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Oostenrijkse Philharmonic Munten hebben erkenning gekregen als de eerste gouden munten in de nieuwe Euro. De Oostenrijkse Gouden Philharmonic Munt is geproduceerd in de Austrian Mint in Wenen die al meer dan 800 jaar kwaliteitsmunten fabriceren voor verzamelaars, handelaars en investeerders. Toen de munt uitgegeven werd in 1989 was het de eerste 24 karaats munt waar je ook werkelijk mee kon betalen in Europa. De zuiverheid en de inhoud wordt gegarandeerd door de Central Bank of Austria.. Deze munt was al lang populair in Europa maar nu volgt Noord-Amerika ook. Volgens de gegevens van de World Gold Council was de best verkopende munt in 1992 en 1995.

Dit is een internationaal herkenbare munt en wordt gemakkelijk verkocht aan marktprijs. De munt werd gevoeglijk genoemd naar het Vienna Philharmonic Orchestra. Aan de ene kant zie je het orgel van Vienna's Golden Concert Hall, thuisfront van het Vienna Philharmonic. De achterkant toont een elegante afbeelding van een selectie muziekinstrumenten.

Specificaties
2565
AT
Austrian Mint
Licht Gebruik
9999
Muziekinstrumenten
Orgel van Vienna Golden Concert Hall
1989
16
1.3
EUR 10
0.10

SKU

2565

Land

AT

Fabrikant

Austrian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

9999

Voorzijde

Muziekinstrumenten

Achterzijde

Orgel van Vienna Golden Concert Hall

Eerste Uitgave

1989

Diameter (mm)

16

Gemiddelde Dikte (mm)

1.3

Wettig Betaalmiddel

EUR 10

Metaal Gewicht (ozt)

0.10
Beoordelingen