Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Zilveren bullion plakken zijn ideaal om te kopen als zilverinvestering. Ze zijn makkelijk om te kopen, te verkopen, op te stapelen, op te bergen en te tellen. Er zit een stempel van het keurmerk op waar het exacte gewicht en de graad van fijnheid op staat. De Golden State Mint wordt herkend door zilveren bullion- en munthandelaren waardoor deze plakken niet alleen ideaal zijn voor mensen die voor het eerst zilver kopen, maar ook voor doorgewinterde investeerders.

Nooit meer tassen vol Junk Zilver! Als verzamelaar of investeerder heb je nooit meer last van die gigantische overvolle zakken munten die in de weg staan totdat ze een redelijke waarde hebben behaald. Fractional Walking Liberty zilveren plakken hebben een ideale waarde voor verhandeling.

In multiples of 50 these coins will be shipped in a plastic tube. The reverse design of your coin may vary.

Specificaties
2651
US
Golden State Mint
Licht Gebruik
999
Walking Liberty - Liberty - In God We Trust
Golden State Mint - Eén tiende Troy Oz .999 Puur Zilver
19.1
0.15
0.10

SKU

2651

Land

US

Fabrikant

Golden State Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

Walking Liberty - Liberty - In God We Trust

Achterzijde

Golden State Mint - Eén tiende Troy Oz .999 Puur Zilver

Diameter (mm)

19.1

Gemiddelde Dikte (mm)

0.15

Metaal Gewicht (ozt)

0.10
Beoordelingen