Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Het nieuwste ontwerp heeft Aurum exclusief voor ons geproduceerd. Op dit nieuwe ontwerp staan dertien esdoornbladeren, een voor elke van de tien provincies en de drie territoria. Op de rechterkant van het Aurum staat een bergachtig landschap met een belijning waarmee alle kanten van het ontwerp worden geraakt en ondersteund. De lijnen zijn felgekleurd (rood, groen, zwart en blauw) en zijn een representatie van alle verschillende mensen in Canada en van de steun die we aan elkaar en onze natie geven. De contouren van de lijnen vormen een esdoornblad. Hiernaast is het ook een beeltenis van het Canadese mozaïek waarmee we al onze unieke culturen en achtergronden eren terwijl we meewerken aan de groei van de gehele natie. Deze Aurum is gemaakt van 100% Canadees-gemijnd goud en is langer en breder dan het origineel, maar bevat nog steeds dezelfde hoeveelheid goud. Door de dikte van slechts 404 nm (ongeveer 1% van de dikte van mensenhaar), is het de kleinst meetbare eenheid goud.

Goud, zoals je het nog nooit eerder hebt gezien! We introduceren de 1/10 gram Aurum goudstaaf van ValAurum. Dit nieuwe innovatieve ontwerp brengt goud binnen handbereik voor iedereen. Qua afmeting is het vergelijkbaar met een gewone betaalhoeveelheid. Vandaar dat dit duurzame en precieze product exact is waar de bullion industrie op zat te wachten.

Met deze nieuwe technologie worden de bladen gemaakt die zo dun zijn als papier. Het proces wordt de depositietechniek genoemd. Hiermee wordt goud op een polymeerblad geplaatst, waardoor het extreem dun en precies kan worden aangebracht. Na de afzetting beschermt het Aurum de precieze hoeveelheid goud door het te bedekken in lagen duurzaam polyester. Elk Aurum product wordt zorgvuldig gecontroleerd met hoge standaarden en bedrijfseigen technieken. In de vorm van een Aurum is goud handiger, betaalbaarder en betrouwbaarder dan ooit tevoren.

Dit proces dat wordt gebruikt om het ontwerp op de voorkant van het Aurum te plaatsen, creëert een unieke afbeelding op de achterkant van het Aurum. Als de voorkant niet bedrukt is, is de achterkant van het goud erg glimmend. Maar op de plek waar de goudatomen op de print vielen, is het goud op de achterkant mat. Dit effect was er nooit geweest als de afbeelding alleen op het goud gedrukt was.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het idee is helder. Goud in een kleine, exacte kwantiteit dat makkelijk te controleren is en immuun is voor aantastingen of andere vormen van oxidatie. De beveiligingsfuncties zijn simpel, de eigendommen van goud. Gooi er wat micro-print bij, een paar serienummers en je hebt een van de veiligste vormen van het bezitten van goud op de markt.

Each Aurum will ship in a protective sleeve.

Specificaties
3682
US
Valaurum
Briljant niet-gecirculeerd
999
Left: A swirl with varied size maple leaves and the words "24k Pure Gold 1/10 Gram". Right: Mountains with lines above in green, blue, red and black and the words "Aurum International and US Patents Pending Not Legal Tender ValAurum"
Achterkant is een afbeelding van de voorkant maar zonder kleur
0.1
174 x 76.4 x 0.1
0.0032151

SKU

3682

Land

US

Fabrikant

Valaurum

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Zuiverheid

999

Voorzijde

Left: A swirl with varied size maple leaves and the words "24k Pure Gold 1/10 Gram". Right: Mountains with lines above in green, blue, red and black and the words "Aurum International and US Patents Pending Not Legal Tender ValAurum"

Achterzijde

Achterkant is een afbeelding van de voorkant maar zonder kleur

Gemiddelde Dikte (mm)

0.1

Dimensies (mm)

174 x 76.4 x 0.1

Metaal Gewicht (ozt)

0.0032151
Beoordelingen