Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Product Details

Specificaties

Shipping Info

Buy with Confidence

Keus en kwaliteit zijn kenmerkend voor de zilverbaren van de wereldwijd erkende producent, de Royal Canadian Mint. Door hun 9999 zuiverheid is de prijs-kwaliteitsverhouding ideaal voor als u wilt investeren in zilver. Deze baren van de Royal Canadian Mint bevatten 9999 zuiver zilver en worden per stuk verpakt in vinyl geleverd of in een Monsterdoos van 50 baren (voor een totaal van 500 oz). Behalve de hoge kwaliteit die u verwacht van deze hoogstaande producent, hebben deze baren ook een uniek serienummer dat op de voorzijde gestempeld is, een unieke RCM edelmetalen afwerking en gekartelde randen. . Deze baren hebben een goede balans tussen betaalbaarheid en een hoge standaard in verfijndheid en in veiligheid.

BAR HIGHLIGHTS

  • Wordt geleverd in individuele dozen of master dozen van 50 stuks
  • Bestaat uit 10 oz van 9999 Zuiver Zilver
  • Op de voorzijde staat het logo van de Royal Canadian Mint, omringd door de naam van het munthuis in het Engels en Frans, samen met de metaalsoort, het gewicht, de zuiverheid, en een uniek serienummer.
  • De achterzijde bevat een repeterend patroon van het logo van de Royal Canadian Mint.

ABOUT THE ROYAL CANADIAN MINT

De Royal Canadian Mint staat bekend als één van de meest gerenommeerde munthuizen ter wereld. De Ottawa Branch van de Royal Mint opende zijn deuren in 1908 en werd omgedoopt tot The Royal Canadian Mint in 1931 toen de controle werd overgedragen aan de Canadese regering. De Royal Canadian Mint staat bekend om de productie van gouden en zilveren munten en baren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid ter wereld. Hun hoge normen voor uitmuntendheid en kwaliteit zorgden ervoor dat zij in 1982 de eerste raffinaderij waren die gouden munten met een zuiverheid van 9999 goud produceerden, en in 1999 ook de eerste raffinaderij die een zuiverheid van 99999 goud bereikte.

3078
Brilliant Uncirculated
9999
Canada
Royal Canadian Mint
2014-07-07
Royal Canadian Mint Logo omcirkeld met de naam van het munthuis in het Engels en in het Frans samen met de woorden "10 oz 9999 Fine Silver Argent Pur" en een uniek serienummer
Een patroon van het logo van de Royal Canadian Mint.
10
51.9 x 90.0 x 4.76

Wij zorgen ervoor dat uw metalen met de grootste zorg worden behandeld tot het moment dat ze uw handen bereiken.

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen na betaling ingepakt. Bestellingen met voorverkoop artikelen worden verzonden zodra alle artikelen in voorraad zijn.

Gratis verzending boven $299

Bestellingen boven $299 worden gratis verzonden! Bestellingen onder $299 worden voor slechts $19,95 verzonden.

Onze vertrouwde vervoerders

Wij verzenden via een koerierdienst of via Canada Post - allemaal volledig verzekerd, getraceerd en ondertekend. Om uw volledig vertrouwen te garanderen, is elk pakket dat we verzenden volledig verzekerd en getraceerd, en is een handtekening vereist bij levering.

Verzekering

Elk pakket dat wij verzenden is volledig verzekerd. Dit betekent dat u een volledige terugbetaling of omruiling zal ontvangen in het uiterst onwaarschijnlijke geval dat uw pakket verloren gaat of beschadigd raakt tijdens het transport. Vergeet niet om ons binnen 24 uur na de datum van ondertekening of levering op de hoogte te brengen van schade, geknoei of leveringsproblemen. Als u ons niet binnen deze tijdspanne op de hoogte stelt, kan dit gevolgen hebben voor onze mogelijkheden om uw claim te honoreren.

Transparante prijzen:

Transparante prijzen tot op de minuut, zonder verborgen kosten.

Gemakkelijke liquiditeit:

Verkoop uw metalen gemakkelijk aan ons terug.

Uitgebreide Inventaris:

Tientallen miljoenen dollars aan voorraad om een bestelling van elke grootte te vullen.

Klant obsessie:

Wij brengen ons hart naar elk moment van uw koopervaring.

260.000 5-sterren recensies:

Verdiend uit geverifieerde bestellingen die geplaatst zijn op onze website.

Veilige betalingen:

Ontdek onze vele eenvoudige manieren om te betalen!

Snelle en veilige verzending:

Elke zending is veilig, discreet en volledig verzekerd.

Beoordelingen