Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

De GoldSilver.com Zilveren Pegasus plak is een van de uniekste en mooiste munten die ooit particulier geslagen zijn. Het heeft een hoge concurrentiewaarde en een inspirerende betekenis. Een Pegasus werd gezien als vriend van de goden en halfgoden. Hercules werd ook vaak met een Pegasus afgebeeld. Een Pegasus was een interessante combinatie van de wilde, krachtige aard van een paard gecombineerd met de vleugels en vrijheid van een vogel. De vlucht van de Pegasus symboliseert de mogelijkheid om de aardse problemen en lasten te overstijgen en ze zo te overwinnen. De Pegasus wordt gezien als een symbool voor kennis, inspiratie en gerechtigheid.

Op de voorkant staat een vliegende Pegasus. Hij wordt afgebeeld in zijn vlucht boven de wolken met zonnestralen in de achtergrond. The scene is surrounded by the word "Freedom", which is fitting, given the image evoked by the Pegasus. Het is ook interessant om op te merken dat de zonnestralen lijken op een bliksemschicht die Zeus, de vader van alle goden, hanteerde.

Op de achterkant staat de Lydian Bull en Leeuw. Een passende hommage aan het eerste echte geld van de mens uit Lydia rond 680 V.Chr. De stier en de leeuw staan om een wapenteken dat in vier kwarten is verdeeld. Elke kwart bevat een afbeelding en het schild is afgetopt door een zon; waardoor verlichting wordt gesymboliseerd. Below the crest is the symbol for wealth cycles, which closes resembles the symbol for infinity, and in the scroll work is the formula revealed in the video series "Hidden Secrets of Money" by Mike Maloney. The reverse also features the inscription "Free Markets & Free People" and the words "10 Troy Ounce 999 AG GoldSilver.com"

Deze 10 oz Pegasus Zilveren Proof Plak is ideaal voor mensen die het ontwerp en de boodschap mooi vinden, maar ook eigenaar willen zijn van deze prachtige, inbare proof munt van hoge kwaliteit. Het heeft een glanzende achtergrond en een matte afwerking. Elke 10 oz proof munt wordt geleverd in een muntcapsule om hem te beschermen tegen eventuele schade. Deze prachtige proof plak is een ideaal cadeau of mooie toevoeging aan elke proof- of zilvercollectie.

Wij zijn de officiële Canadese distributeur van de Pegasus Zilveren Plak van GoldSilver.com.

This round will come in a coin capsule, but may have slight tarnish on the surface of the coin.

Specificaties
2995
US
Diversen
Licht Gebruik
999
A Pegasus in flight above the clouds with the sun behind it surrounded by rays and the word "Freedom"
The Lydian Bull and Lion supporting a crest divided into quadrants capped by a blazing sun and the words "Free Markets & Free People 10 Troy Oz .999 AG GoldSilver.com"
2013
9.55
1.33
2013
10.00

SKU

2995

Land

US

Fabrikant

Diversen

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

A Pegasus in flight above the clouds with the sun behind it surrounded by rays and the word "Freedom"

Achterzijde

The Lydian Bull and Lion supporting a crest divided into quadrants capped by a blazing sun and the words "Free Markets & Free People 10 Troy Oz .999 AG GoldSilver.com"

Eerste Uitgave

2013

Diameter (mm)

9.55

Gemiddelde Dikte (mm)

1.33

Jaar

2013

Metaal Gewicht (ozt)

10.00
Beoordelingen