Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Product Details

Specificaties

Shipping Info

Buy with Confidence

Each 1 oz Silver Bullet is made from 999 pure silver and is modelled after the ammunition for the .45 Automatic Colt Pistol. De kogel is 30.6 mm lang en 12.1 mm breed.

PRODUCT HIGHLIGHTS

  • Wordt individueel verzonden in beschermende verpakking
  • Bestaat uit 1 oz van 999 Zuiver Zilver
  • Gemodelleerd naar de echte afmetingen van .45 kaliber munitie.

Ze zijn gebaseerd op de ammunitie voor het Colt semi. auto .45 pistool en M1911 pistool. Deze kogels zijn in 1904 door John Browning ontworpen en werden in 1911 door het leger van de VS gebruikt. Browning heeft ook nog een aantal andere geweren ontworpen, samen met mechanismen van geweren en ammunitie voor pistolen voor militairen en burgers.

Ondanks dat deze kogels puur decoratief zijn en niet bedoeld zijn om mee te schieten, zullen ze uw kapitaal alsnog beschermen door bij te dragen aan een stabiele financiële toekomst.

Zilveren kogels zijn prachtig om cadeau te geven aan iedereen met een interesse voor wapenrechten en zilververzamelaars, daarnaast zijn ze ook geweldige gespreksstarters.

Door de aard van edelmetalen producten, kunnen ze krassen of deuken bevatten. Kleine aantastingen van deze aard hebben geen invloed op de kwaliteit of de waarde van edelmetalen producten.

ABOUT THE SILVERTOWNE MINT

De SilverTowne Mint is bekend geworden door het produceren van betaalbare edelmetalen producten van hoge kwaliteit met uitzonderlijke zuiverheid standaarden. SilverTowne is gespecialiseerd in het slaan van munten op maat en biedt een breed scala aan ontwerpen. Oorspronkelijk begonnen als een kleine antiek- en muntwinkel, is SilverTowne uitgegroeid tot één van de grootste private munthuizen in Noord-Amerika.

Actual product may vary.

2915
Licht Gebruik
999
Verenigde Staten
Silvertowne Mint
1.00
12.1
30.6 x 12.1

Wij zorgen ervoor dat uw metalen met de grootste zorg worden behandeld tot het moment dat ze uw handen bereiken.

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen na betaling ingepakt. Bestellingen met voorverkoop artikelen worden verzonden zodra alle artikelen in voorraad zijn.

Gratis verzending boven $299

Bestellingen boven $299 worden gratis verzonden! Bestellingen onder $299 worden voor slechts $19,95 verzonden.

Onze vertrouwde vervoerders

Wij verzenden via een koerierdienst of via Canada Post - allemaal volledig verzekerd, getraceerd en ondertekend. Om uw volledig vertrouwen te garanderen, is elk pakket dat we verzenden volledig verzekerd en getraceerd, en is een handtekening vereist bij levering.

Verzekering

Elk pakket dat wij verzenden is volledig verzekerd. Dit betekent dat u een volledige terugbetaling of omruiling zal ontvangen in het uiterst onwaarschijnlijke geval dat uw pakket verloren gaat of beschadigd raakt tijdens het transport. Vergeet niet om ons binnen 24 uur na de datum van ondertekening of levering op de hoogte te brengen van schade, geknoei of leveringsproblemen. Als u ons niet binnen deze tijdspanne op de hoogte stelt, kan dit gevolgen hebben voor onze mogelijkheden om uw claim te honoreren.

Transparante prijzen:

Transparante prijzen tot op de minuut, zonder verborgen kosten.

Gemakkelijke liquiditeit:

Verkoop uw metalen gemakkelijk aan ons terug.

Uitgebreide Inventaris:

Tientallen miljoenen dollars aan voorraad om een bestelling van elke grootte te vullen.

Klant obsessie:

Wij brengen ons hart naar elk moment van uw koopervaring.

260.000 5-sterren recensies:

Verdiend uit geverifieerde bestellingen die geplaatst zijn op onze website.

Veilige betalingen:

Ontdek onze vele eenvoudige manieren om te betalen!

Snelle en veilige verzending:

Elke zending is veilig, discreet en volledig verzekerd.

Beoordelingen