Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Het is mogelijk om de authenticiteit van elke baar met OPM te controleren door de QR code te scannen met een smartphone. Hierdoor kom je terecht op de OPM website, waar een bevestiging staat van de productiedatum en authenticiteit. Geen enkele twee baren hebben hetzelfde serienummer/QR code.

Elke baar is gemaakt van gerecycled goud en is gecertificeerd door SCS. SCS is een betrouwbare pionier in milieuvriendelijkheid, duurzaamheid, het certificeren van voedselkwaliteit en in het controleren en testen van de vooruitgang.

Each gold bar is hermetically sealed in a CertiCard security case, displaying the signature of the Mint's Chief Assayer and a unique serial number.

Specificaties
2797
US
Elemetal
Licht Gebruik
9999
OPM Logo - OPM Metals - 1 troy ounce - .9999 fine gold - Serienummer - QR code - USA
OPM Logo patroon
2013
.28
1

SKU

2797

Land

US

Fabrikant

Elemetal

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

9999

Voorzijde

OPM Logo - OPM Metals - 1 troy ounce - .9999 fine gold - Serienummer - QR code - USA

Achterzijde

OPM Logo patroon

Eerste Uitgave

2013

Gemiddelde Dikte (mm)

.28

Metaal Gewicht (ozt)

1
Beoordelingen