Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Buffalo zilveren plakken zijn een van de meest populaire zilveren investeringen die vandaag de dag verkocht worden. Het ontwerp is gebaseerd op de Indian Head stuiver, ook wel de Buffalo stuiver genoemd, die tussen 1913 en 1938 geslagen is. Met dit in ons achterhoofd, zijn we erg enthousiast om deze gelimiteerde versie van de 1 oz Reverse Proof Zilveren Buffel Plak aan te kunnen bieden. Deze plak is niet alleen uniek vanwege zijn proof afwerking op de achterkant met een mat oppervlak (of achtergrond) en glimmende afwerkingen, verhoogde details (of afbeeldingen en inscriptie), maar ook vanwege het unieke serienummer dat gegraveerd is op de rand van de plak.

Buffalo zilveren plakken zijn niet geproduceerd door de US Mint, maar door onze eigen munten uitgeverij. Ze hebben geen officiële connectie met de Indian Head stuiver, noch met de Amerikaanse gouden Buffalo munt, maar zijn wel geïnspireerd door hun ontwerp.

On the obverse of the private mint issued round is a portrait of a Native American man along with the word "LIBERTY" at the top right edge. On its reverse is an image of a buffalo, along with weight listing of "ONE TROY OUNCE" along the top edge above the buffalo, and with the the purity and fineness listing "999 FINE SILVER" below the buffalo at the bottom of the coin.

Deze reverse Proof zilveren plakken hebben een gelimiteerde productie van slechts 1000 stuks en hebben prachtige details. Ze worden geleverd in een zwarte kunstleren doos en een muntcapsule. Zo'n prachtige plak zal snel uitverkocht raken.

.

Specificaties
3260
US
Elemetal
Licht Gebruik
999
Indian head in profile with the word "Liberty"
A Buffalo with the words "One Troy Ounce 999 fine Fine Silver"
39.5
3.0
1.0

SKU

3260

Land

US

Fabrikant

Elemetal

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

Indian head in profile with the word "Liberty"

Achterzijde

A Buffalo with the words "One Troy Ounce 999 fine Fine Silver"

Diameter (mm)

39.5

Gemiddelde Dikte (mm)

3.0

Metaal Gewicht (ozt)

1.0
Beoordelingen