Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Product Details

Specificaties

Shipping Info

Buy with Confidence

Sinds het eerste ontwerp in 1997 is de Britannia uitgegroeid tot één van de meest gewilde edelmetalen munten van dit moment, vanwege zijn vrijwel onberispelijke ontwerp en de veiligheid die het beleggers biedt. De 2022 editie van de Britannia combineert traditie, veiligheid en innovatie en nieuwe verbeterde kenmerken die zorgen voor een gemakkelijke authenticatie en liquiditeit van dit product. Er is een nieuw muntmeesterteken toegevoegd, dat op het eerste gezicht een hangslot lijkt te zijn, maar bij nader onderzoek een drietand wordt, wat een bewijs is van de innovatieve munttechnieken en voorliefde voor design van de Royal Mint.

COIN HIGHLIGHTS

  • Ships individually in a plastic flip sleeve; Multiples of 25 ship in a tube; Multiples of 500 ship in a mint monster box.
  • Bestaat uit 1 oz 999 Zuiver Zilver
  • Obverse: Features the effigy of Queen Elizabeth II designed by Jody Clark on an enhanced guilloche background surrounded by the words "ELIZABETH II D G REG FD" along with the legal tender value
  • Reverse: Features a depiction of Britannia, the female personification of Great Britain bearing a trident in her right hand, with a union jack shield and an olive branch in her left hand along with the year of issue, metal weight, purity, and inscription "BRITANNIA"

Bouw vandaag nog uw rijkdom op in ounces met de toevoeging van een 1 oz 2022 Britannia zilveren munt!

ABOUT THE ROYAL MINT

De Royal Mint wordt internationaal erkend als één van de meest prestigieuze en geprezen munthuizen ter wereld met een geschiedenis van meer dan 1100 jaar. The Royal Mint produceert originele muntenverzamelingen, edelmetaal van beleggingskwaliteit, alsmede valuta voor meer dan 60 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk. Populaire series van The Royal Mint zijn onder andere de Britannia producten, Queen's Beast, British Music Legends en Myths and Legends.

7854
2022
Brilliant Uncirculated
999
Verenigd Koninkrijk
Royal Mint
GBP 2
1.00
38.61
3

Wij zorgen ervoor dat uw metalen met de grootste zorg worden behandeld tot het moment dat ze uw handen bereiken.

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen na betaling ingepakt. Bestellingen met voorverkoop artikelen worden verzonden zodra alle artikelen in voorraad zijn.

Gratis verzending boven $299

Bestellingen boven $299 worden gratis verzonden! Bestellingen onder $299 worden voor slechts $19,95 verzonden.

Onze vertrouwde vervoerders

Wij verzenden via een koerierdienst of via Canada Post - allemaal volledig verzekerd, getraceerd en ondertekend. Om uw volledig vertrouwen te garanderen, is elk pakket dat we verzenden volledig verzekerd en getraceerd, en is een handtekening vereist bij levering.

Verzekering

Elk pakket dat wij verzenden is volledig verzekerd. Dit betekent dat u een volledige terugbetaling of omruiling zal ontvangen in het uiterst onwaarschijnlijke geval dat uw pakket verloren gaat of beschadigd raakt tijdens het transport. Vergeet niet om ons binnen 24 uur na de datum van ondertekening of levering op de hoogte te brengen van schade, geknoei of leveringsproblemen. Als u ons niet binnen deze tijdspanne op de hoogte stelt, kan dit gevolgen hebben voor onze mogelijkheden om uw claim te honoreren.

Transparante prijzen:

Transparante prijzen tot op de minuut, zonder verborgen kosten.

Gemakkelijke liquiditeit:

Verkoop uw metalen gemakkelijk aan ons terug.

Uitgebreide Inventaris:

Tientallen miljoenen dollars aan voorraad om een bestelling van elke grootte te vullen.

Klant obsessie:

Wij brengen ons hart naar elk moment van uw koopervaring.

260.000 5-sterren recensies:

Verdiend uit geverifieerde bestellingen die geplaatst zijn op onze website.

Veilige betalingen:

Ontdek onze vele eenvoudige manieren om te betalen!

Snelle en veilige verzending:

Elke zending is veilig, discreet en volledig verzekerd.

Beoordelingen