Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Product Details

Specificaties

Shipping Info

Buy with Confidence

The Canadian Maple Leaf is one of the most famous and recognizable bullion coins of all time and is a flagship addition to your holdings. With the inclusion of light-refracting radial lines- as a testament to the Royal Canadian Mint's penchant for innovation and design- this stunning coin has a luster like no other. Combined with an immaculate design, which has endured since its initial release, this globally recognized coin has ensured liquidity. Enhanced security features such as the Royal Canadian Mint's patented bullion DNA means that each 1 oz coin contains a unique privy mark with a micro-engraving of the year it was released, which is only visible under magnification.

COIN HIGHLIGHTS

  • Ships individually in a coin capsule; Multiples of 10 will ship in a plastic tube
  • Bestaat uit 1 oz 9999 Zuiver Goud
  • Voorzijde: Bevat de moderne beeltenis van Koningin Elizabeth II, ontworpen door Susanna Blunt, samen met het jaar van uitgifte en de nominale waarde, afgebeeld tegen micro-gegraveerde radiale lijnen.
  • Achterzijde: Bevat een vet, levendig blad van de suikeresdoorn; Canada's nationale embleem samen met het metaalgewicht en de zuiverheid tegen micro-gegraveerde radiale lijnen
  • This coin features industry-leading security features, including a micro-engraved maple leaf privy mark with the year of issue inscribed in it

Op de achterzijde staat een krachtig, levendig blad van de suikeresdoorn afgebeeld, het nationale embleem van Canada en de ideale metafoor voor het grote noorden. Het esdoornblad is mooi, veerkrachtig, alomtegenwoordig in het hele land, en kent een grote verscheidenheid aan soorten. De afbeelding toont de ongeëvenaarde kwaliteit van de Royal Canadian Mint, want er is minutieuze aandacht besteed aan details, van de textuur van het blad tot de unieke vorm en de nerven. Het muntveld is versierd met lichtbrekende micro-radiale lijnen en het muntmeesterteken, het metaaltype, het gewicht en de zuiverheid zijn allemaal vermeld.

De 1 oz Canadese Maple Leaf van is één van de zuiverste edelmetalen producten die verkrijgbaar zijn met een 999,9 zuiverheid. De herkenbaarheid van het merk, het ontwerp en de veiligheidsdetails zorgen ervoor dat deze investering een zeer liquide markt zal opleveren als u in staat bent om er afstand van te doen! Koop uw 1 oz 2022 Canadese Maple Leaf gouden munt in onze online winkel en ontvang de laagst beschikbare prijs!

ABOUT THE ROYAL CANADIAN MINT

De Royal Canadian Mint staat bekend als één van de meest gerenommeerde munthuizen ter wereld. De Ottawa Branch van de Royal Mint opende zijn deuren in 1908 en werd omgedoopt tot The Royal Canadian Mint in 1931 toen de controle werd overgedragen aan de Canadese regering. De Royal Canadian Mint staat bekend om de productie van gouden en zilveren munten en baren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid ter wereld. Hun hoge normen voor uitmuntendheid en kwaliteit zorgden ervoor dat zij in 1982 de eerste raffinaderij waren die gouden munten met een zuiverheid van 9999 goud produceerden, en in 1999 ook de eerste raffinaderij die een zuiverheid van 99999 goud bereikte.

7986
2022
Brilliant Uncirculated
9999
Canada
Royal Canadian Mint
CAD 50
1.00
30

Wij zorgen ervoor dat uw metalen met de grootste zorg worden behandeld tot het moment dat ze uw handen bereiken.

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen na betaling ingepakt. Bestellingen met voorverkoop artikelen worden verzonden zodra alle artikelen in voorraad zijn.

Gratis verzending boven $299

Bestellingen boven $299 worden gratis verzonden! Bestellingen onder $299 worden voor slechts $19,95 verzonden.

Onze vertrouwde vervoerders

Wij verzenden via een koerierdienst of via Canada Post - allemaal volledig verzekerd, getraceerd en ondertekend. Om uw volledig vertrouwen te garanderen, is elk pakket dat we verzenden volledig verzekerd en getraceerd, en is een handtekening vereist bij levering.

Verzekering

Elk pakket dat wij verzenden is volledig verzekerd. Dit betekent dat u een volledige terugbetaling of omruiling zal ontvangen in het uiterst onwaarschijnlijke geval dat uw pakket verloren gaat of beschadigd raakt tijdens het transport. Vergeet niet om ons binnen 24 uur na de datum van ondertekening of levering op de hoogte te brengen van schade, geknoei of leveringsproblemen. Als u ons niet binnen deze tijdspanne op de hoogte stelt, kan dit gevolgen hebben voor onze mogelijkheden om uw claim te honoreren.

Transparante prijzen:

Transparante prijzen tot op de minuut, zonder verborgen kosten.

Gemakkelijke liquiditeit:

Verkoop uw metalen gemakkelijk aan ons terug.

Uitgebreide Inventaris:

Tientallen miljoenen dollars aan voorraad om een bestelling van elke grootte te vullen.

Klant obsessie:

Wij brengen ons hart naar elk moment van uw koopervaring.

260.000 5-sterren recensies:

Verdiend uit geverifieerde bestellingen die geplaatst zijn op onze website.

Veilige betalingen:

Ontdek onze vele eenvoudige manieren om te betalen!

Snelle en veilige verzending:

Elke zending is veilig, discreet en volledig verzekerd.

Beoordelingen