Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

De GoldSilver.com Modern Ancients serie brengt een eerbetoon aan de uitvinding van geld, waarin goud en zilver werd gescheiden en verdeeld in eenheden van gelijk gewicht. Op de tweede zilveren plak in de serie staat de Godin Nike, die vele decennia op Griekse munten stond. Elke munt in de serie brengt een historische munt weer tot leven met indrukwekkende ontwerpen.

Op de voorkant staat Nike, de Godin van de Overwinning, met haar vleugels gespreid in de wolken. Ze draagt een fakkel in haar ene hand en heeft een laurierkrans om een winnaar te prijzen in haar andere hand. Nike zou vliegen over de strijdvelden en winnaars belonen met glorie en roem, gesymboliseerd door de laurierkrans.

Op de achterkant staat de Lydian Stier en Leeuw, een passende hommage aan het eerste echte geld van de mensheid dat in Lydia werd geslagen rond 560 V.Chr. De stier en de leeuw staan om een wapenteken dat in vier kwarten is verdeeld. Elke kwart bevat een afbeelding en het schild is afgetopt door een zon; waardoor verlichting wordt gesymboliseerd. Below the crest is the symbol for wealth cycles, which closes resembles the symbol for infinity, and in the scroll work is the formula revealed in the video series "Hidden Secrets of Money" by Mike Maloney. The reverse also features the inscription "Free Markets & Free People" and the words "1 Troy Ounce 999 AG GoldSilver.com"

Deze plakken hebben het voordeel dat ze geslagen zijn in 999 puur zilver in gedeeltes van 1 oz. Dit geeft ze een hoge liquiditeit en maakt het een betaalbare optie om een mooi ontwerp aan te kunnen schaffen. Deze plak is niet alleen favoriet vanwege het geweldige ontwerp, maar ook vanwege de lage premie.

Deze plak zal een gelimiteerde periode geproduceerd worden en daarna zal de productie stoppen.

In multiples of 20 these rounds will ship in a tube.

Specificaties
3928
US
Licht Gebruik
999
Winged Goddess Nike holding a torch and laurel wreath and the words "Victory 2015"
The Lydian Bull and Lion supporting a crest divided into quadrants capped by a blazing sun and the words "Free Markets & Free People 1 Troy Oz .999 AG GoldSilver.com"
2015-11-09
39
3.1
2015
1.00

SKU

3928

Land

US

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

Winged Goddess Nike holding a torch and laurel wreath and the words "Victory 2015"

Achterzijde

The Lydian Bull and Lion supporting a crest divided into quadrants capped by a blazing sun and the words "Free Markets & Free People 1 Troy Oz .999 AG GoldSilver.com"

Eerste Uitgave

2015-11-09

Diameter (mm)

39

Gemiddelde Dikte (mm)

3.1

Jaar

2015

Metaal Gewicht (ozt)

1.00
Beoordelingen