Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

De Canadian Maple Leaf Zilveren Munt is een favoriet onder investeerders, is in gelimiteerde oplage geproduceerd door de Royal Canadian Mint en wordt sinds 1988 jaarlijks uitgegeven. Met een gegarandeerd gewicht van 1 Troy ounce (31,1 g) zilver en een gegarandeerde puurheid van 9999 puur zilver, kan je er zeker van zijn dat je je spaargeld op een verstandige manier beschermt.

Op het prachtige ontwerp staat het iconische esdoornblad - een internationaal erkend symbool voor de Canadese identiteit. In de Zilveren Maple Leaf zijn ook vooruitstrevende beveiligingsfuncties verwerkt zoals micro-gegraveerde stralingslijnen en een gelaserd muntteken, zodat jij vertrouwen kan houden in je investering. Hiernaast is er altijd een hoge vraag naar deze munten en hebben ze een goede inflatiebuffer met hoge liquiditeit.

Op de voorkant staat een beeltenis van Queen Elizabeth II, met het jaar van uitgave en de nominale waarde van 5 dollar. As with all Canadian Maple Leaf silver coins, the 2015 design includes the series' hallmark assurance: "Fine Silver 1 oz Argent Pur" on the leaf face.

De Canadian Maple Leaf zilveren munt uit 2015 zijn op voorraad en kunnen direct naar je verstuurd worden.

De serie gaat erg snel en is een memorabel cadeau voor de speciale mensen in je leven.

Individual coins are protected by a plastic sleeve. In multiples of 25 these coins will be shipped in a plastic tube. In multiples of 500 these coins will be shipped in a monster box.

Specificaties
3285
CA
Royal Canadian Mint
Licht Gebruik
9999
Queen Elizabeth II
Esdoornblad
1988
37.9
3.2
CAD 5
2015
Susanna Blunt (voorkant)
1.0

SKU

3285

Land

CA

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

9999

Voorzijde

Queen Elizabeth II

Achterzijde

Esdoornblad

Eerste Uitgave

1988

Diameter (mm)

37.9

Gemiddelde Dikte (mm)

3.2

Wettig Betaalmiddel

CAD 5

Jaar

2015

Ontwerper

Susanna Blunt (voorkant)

Metaal Gewicht (ozt)

1.0
Beoordelingen