Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

De Canadian Gold Maple Leaf Munt is een van de puurste gouden circulatiemunten ter wereld. Het is geproduceerd met Canada's officiële goud dat exclusief uit de Canadese mijnen komt.

Sinds het begin in 1979 is het ontwerp van deze serie van de Royal Canadian Mint hetzelfde gebleven. Het enige dat bij sommige speciale edities is veranderd is de kleur, de muntmeestertekens of de extra versieringen. Deze afbeelding van het Canadese esdoornblad is wereldwijd bekend en staat op de achterkant van deze munt van goud bullion. Op de voorkant staat het meest recente officiële portret van Queen Elizabeth II.

De Canadian Gold Maple Leaf munten zijn altijd mooi als cadeau, een slimme investering en een teken van Canadese trots.

Alle moderne Canadian Gold Maple Leaf munten, inclusief de munt uit 2014, hebben een gegarandeerde 9999 graad van fijnheid. De exemplaren uit 1979-83 zijn echter maar vastgesteld op een graad van fijnheid van 999.

De nieuwe munt uit 2014 heeft een beveiligingsfunctie: Een klein esdoornblad met het nummer 14, dat met een laser gegraveerd is.

This coin comes with a coin capsule. In multiples of 10 these coins will be shipped in a plastic tube.

Specificaties
2904
CA
Royal Canadian Mint
Briljant niet-gecirculeerd
9999
Queen Elizabeth II
Esdoornblad
1979
30
2.9
CAD 50
2014
1.0000

SKU

2904

Land

CA

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Zuiverheid

9999

Voorzijde

Queen Elizabeth II

Achterzijde

Esdoornblad

Eerste Uitgave

1979

Diameter (mm)

30

Gemiddelde Dikte (mm)

2.9

Wettig Betaalmiddel

CAD 50

Jaar

2014

Metaal Gewicht (ozt)

1.0000
Beoordelingen