Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

This special Brilliant Uncirculated Proof Debt & Death round is directly from Chris Duane's personal collection. De voorkant van deze plak heeft een zijdeglans BU afwerking, terwijl de achterkant een proof afwerking heeft.

Dit was het vijfde muntontwerp van de Silver Bullet Silver Shield serie, waarop het ontwerp van de American Silver Eagle munt wordt uitgedaagd.

Dit is wat muntontwerper Chris Duane zei over het ontwerp op de munt en de betekenis hiervan:

"The all-seeing eye is a long used symbol of the elite to spread the idea that they are all-seeing and therefore all-powerful. Het alziende oog wordt gebruikt op het dollarbiljet en zelfs bij DARPA's Total Information Awareness programma dat ten grondslag lag aan het Prism Schandaal dat Edward Snowden aan het licht bracht. Dit symbool stelt de elite in staat om hun samenzweringstheorieën in stand te houden en is daarmee de kracht achter de Full Spectrum Dominance.

We hoeven nu niet meer bang te zijn dat zij met ons meekijken. Ze zouden eerder zelf bang moeten zijn dat wij naar boven kijken en weglopen van de onderkant van de piramide die we omhoog houden.

In de Warbird is de Bald Eagle vervangen door een ander roofdier met de treffende naam Predator Drone. We komen steeds verder af te staan van het feit dat onze acties realistische consequenties hebben. We zijn nu zelfs op het punt beland dat we niet eens meer mensen hoeven te sturen naar naties die onze 'schuld en dood' manier van leven bedreigen.

De veren van de Warbird vertegenwoordigen het ongelofelijke bloedverschiet en zijn geïnspireerd door het beeld dat de beroemde beeldhouwster Heidi Wastweet heeft gemaakt. Het daadwerkelijke bloed dat is vergoten door het Imperium van Dood en Schuld is fantastisch weergegeven doordat het zelfs te zien is in haar initialen HW aan de linkerkant van het Schild.

Het Schild staat voor de patriottische propaganda waarachter het Imperium van Schuld en Dood zich verschuilt. Mensen willen geloven dat ze een goede daad verrichten. Daarom worden er verhalen verteld die ze in hun hoofd kunnen gebruiken om hun actieve of passieve participatie in het Dood en Schuld Imperium goed te praten. Als er maar een zweem van schuldgevoel is, wordt dit meteen weggewuifd met rationalisaties. Als dat niet werkt, neem je gewoon een pil om de depressie door cognitieve dissonantie tegen te gaan.

De Divide and Conquer banner vervangt de E Pluribus Unum van de American Silver Eagle. Terwijl ons verteld wordt dat wij in een natie wonen die uit vele naties is opgebouwd, is de realiteit dat de echte macht is opgebouwd door het verdelen en veroveren van mensen. We hebben veel meer gemeen met de gemiddelde Irakees dan met de psychopathische financiële of politieke leiders waar wij ons voor opofferen en voor moorden.

Onder het Schild staat het daadwerkelijke doel van ons imperium die de ketens van schuld spreidt voor de bereidwilligen en de pijlen des doods richt op de ongewilligen.

Dit is de derde keer dat de 5 pijlen worden gebruikt in de Silver Bullet Silver Shield serie. Het werd voor het eerst gebruikt in de Debt and Death munt waarmee de serie begon. Hiermee werd het helmteken van het Rothschild bankfortuin openbaar gelinkt aan het systeem van schuld en dood waar ze in geloven. "Let me control the money supply and I care not who sits on the throne." Baron Rothschild

De 5 pijlen werden toen nog gebruikt in de Slave Queen waar de echte macht van Rothschild achter het Britse Rijk zat.

Deze keer staan de vijf pijlen voor de Federal Reserve, dat ook in handen is van Rothschild en het Amerikaanse Schuld en Dood Imperium in stand houdt.

Deze 47 kogels staan voor het atoomnummer van zilver en het schild is aangepast om nog een krachtig onderdeel van het Trivium toe te kunnen voegen.

Het Trivium was de tweede munt die in de serie gemaakt werd en was de eerste positieve munt in de serie. Het Trivium doorbreekt de tweestaps, input-output slavengedachtes van onze indoctrinatie.

Het Trivium gebruikt Gramatica om woorden, symbolen of ideeën te interpreteren.

Logica geeft het individu de macht om vragen te stellen zoals 'waarom wordt deze informatie aan ons getoond?' Wie heeft hier baat bij? En wat is het meest logische gevolg van de observatie?

Als laatste staat Retoriek voor het vermogen om de logica over te brengen aan anderen en het vermogen om keuzes en conclusies te verdedigen of aan te passen.

Het Trivium is gemaakt naar de beeltenis van de originele Trivium munt. De ellipsen zijn terug te zien samen met de drie symbolen aan de bovenkant van het Schild.

De Sleutel staat voor de bekwaamheid om grammatica te gebruiken om de diepere betekenis te begrijpen van wat je observeert.

De Pijl staat voor Logica. In de wiskunde wordt de pijl gebruikt voor de als... dan situaties.

The 5 exploding lines represent Rhetoric and the ability to speak out about your conclusions."

This round will come in a black, branded box with a certificate of authenticity and a coin capsule.

Specificaties
4056
US
Silver Shield
Licht Gebruik
999
Het verspreiden van Debt and Death - Beeltenis van een arend, gemaakt van een schild, propaganda drone, bloedspetters, terwijl hij pijlen des doods en ketens vasthoudt - Verdeel en Verover - Alziende oog
1 oz - .999 Fijn Ag - Luister naar Allen - Volg Niemand - Schild - 2013 - Patroon van 47 kogels - Zilver - Kogel - Zilver - Schild - Voor Collectieve Problemen - Een Bewuste Oplossing - Trivium symbool - Sleutel - Pijl - 5 exploderende lijn
39
2013
Voorkant door Heidi Wastweet
1.00

SKU

4056

Land

US

Fabrikant

Silver Shield

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

999

Voorzijde

Het verspreiden van Debt and Death - Beeltenis van een arend, gemaakt van een schild, propaganda drone, bloedspetters, terwijl hij pijlen des doods en ketens vasthoudt - Verdeel en Verover - Alziende oog

Achterzijde

1 oz - .999 Fijn Ag - Luister naar Allen - Volg Niemand - Schild - 2013 - Patroon van 47 kogels - Zilver - Kogel - Zilver - Schild - Voor Collectieve Problemen - Een Bewuste Oplossing - Trivium symbool - Sleutel - Pijl - 5 exploderende lijn

Diameter (mm)

39

Jaar

2013

Ontwerper

Voorkant door Heidi Wastweet

Metaal Gewicht (ozt)

1.00
Beoordelingen