Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

De nominale waarde van de Canadian Silver Maple Leaf is de hoogste van alle zilveren bullion munten bij CAD 5 en de eerste munt ooit geproduceerd met de laatste beeltenis van de Queen. De munt is geslagen door de Royal Canadian Mint in gelimiteerde oplage en wordt sinds 1988 jaarlijks uitgegeven.

Hoewel de Royal Canadian Mint het ontwerp van de zilveren munt regelmatig vernieuwt en verbetert door kleur of muntmeestertekens toe te voegen, zijn alle versies voorzien van het prominent aanwezige esdoornblad - een internationaal erkend symbool van de Canadese identiteit.

Op de voorkant staat een van de drie verschillende beeltenissen van Queen Elizabeth II in verschillende stadia van haar leven (jaar van uitgave en nominale waarde van 5 dollar staan ook op deze zijde).

As with all Canadian Silver Maple leaf coins, the 1990 design includes the series' hallmark assurance: "Fine Silver 1 oz Argent Pur" on the leaf face.

Deze serie verkoopt goed en is erg geschikt als cadeau.

These coins ship in original Royal Canadian Mint Flex Seal packages.

Specificaties
3917
CA
Royal Canadian Mint
Licht Gebruik
9999
Effigy of Queen Elizabeth II and the words "Elizabeth II 5 Dollars 1990"
Esdoornblad
1988
37.9
3.5
CAD 5
1.00
1708800

SKU

3917

Land

CA

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Conditie

Licht Gebruik

Zuiverheid

9999

Voorzijde

Effigy of Queen Elizabeth II and the words "Elizabeth II 5 Dollars 1990"

Achterzijde

Esdoornblad

Eerste Uitgave

1988

Diameter (mm)

37.9

Gemiddelde Dikte (mm)

3.5

Wettig Betaalmiddel

CAD 5

Metaal Gewicht (ozt)

1.00

Het Munten

1708800
Beoordelingen